Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea site-ului www.cardionline.ro.

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, vă rugăm să părăsiți acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

Introducere

Prezentele condiții generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

CardiOnline Systems SRL (denumita în continuare CardiOnline) nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

CardiOnline deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea CardiOnline, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de CardiOnline. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea CardiOnline.

Accesul si utilizarea website-ului sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestui website se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii pentru folosința dumneavoastră personala, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul CardiOnline  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor. CardiOnline nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului.
  • Neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.
  • Accesarea din greșeală a unei clone a site-ul pus la dispoziție, descărcarea unor viruși sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele CardioOnline, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea CardioOnline în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web, a informațiilor și a altor materiale prezentate de CardiOnline nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.