Reabilitare cardiovasculară la domiciliu

Produsul nostru integreaza inovativ căile clinice necesare pentru gestionarea pacienților, acoperind mai multe ramuri medicale incluzand cardiologie, diabetologie, nutriție, kinetoterapie si psihologie. Tratamentul si istoricul medical sunt de asemenea stocate facilitand interactiunea dintre medic si pacient.

Aplicația permite monitorizarea activității fizice, a parametrilor vitali ai pacientului și interacțiunea cu echipa medicala. Folosindu-ne de un ceas inteligent, captam in timp real datele pacientului precum frecvența cardiaca, tensiuneatensiunea arteriala, temperatura corporala si saturația de oxigen din sange.

Aplicație iOS, Android și web ușor de utilizat chiar și de pacienții în vârstă 

Aplicatie web & mobile

Smartwatch ce măsoară parametrii vitali

Smart watch

Monitorizare la distanță de către personalul de specialitate

Doctor

Bolile de inimă sunt principala cauză de deces în Europa, provocând 45% din toate decesele, în timp ce în România pot ajunge până la 56%. De asemenea, produc o mare povară economică asupra UE de aproape 196 miliarde de euro pe an.

Ghidurile Europene de Cardiologie Sportivă recomandă reabilitarea cardiacă pentru toți pacienții cardiovasculari stabili hemodinamic, deoarece s-a dovedit că reduce riscul de mortalitate cardiacă și, de asemenea, reduce rata spitalizării.

heart attack diseasi problem in old man

aged man exercising with dumbbells in the hospital

Reabilitarea cardiacă este un program supravegheat din punct de vedere medical recomandat de ghidurile medicale europene pentru îmbunătățirea sănătății cardiovasculare dacă ați avut atac de cord, insuficiență cardiacă, angioplastie sau intervenții chirurgicale la inimă. Reabilitarea cardiacă nu schimbă trecutul, dar poate ajuta pacienții în îmbunătățirea viitorului inimii lor prin scăderea riscului unui al doilea eveniment cardiac sau spitalizare. Este calea spre a te simți mai bine decât înainte.

Programul nostru cuprinde o abordare terapeutica a unei echipe medicale pluridisciplinare care oferă supraveghere, medicație personalizată, activitate fizică monitorizată de la distanță, nutriție și consiliere psihologică, împreună cu educație pentru controlul factorilor de risc. Datorită echipei medicale extinse implicate în reabilitarea la fața locului, clinicile au costuri uriașe pentru asigurarea unui program adecvat care limitează disponibilitatea serviciului.
Pentru noi, fiecare persoană reprezintă o entitate separată căreia îi vor fi dedicate toate resursele necesare pentru a trăi cu curaj și speranță.

Aplicația noastra va fi ușor de utilizat pentru monitorizarea și interacțiunea pacienților cu echipa de pluridisciplinara de medici. Monitorizarea activității, calitatea somnului și statisticile vitale, cum ar fi frecvența ritmului cardiac și regularitatea, saturația cu O2 vor fi colectate de un dispozitiv portabil.

Cu ajutorul nostru veți deveni persoana pe care trebuie să se bazeze orice familie. Fii puternic și contactează-ne pentru mai multe informații

senior couple running outside in forest